Melina Ylitalo Hämeenlinnasta on huippuammattilaisten valmennuksessa oleva taitoluistelijalahjakkuus jo 9-vuotiaana. Urheilu vaatii paljon omaa ponnistelua mutta myös ammattivalmennusta ja kallista jääaikaa. Koronakevät on aiheuttanut vakavia riskejä hyvin alkaneeseen uraan. Melina on yksi ikäluokkansa parhaimmista koko maailmassa.

Huom! Melinan kanava aukeaa hiukan myöhemmin teknisten asioiden tarkennusten jälkeen!

Oheisessa videossa Melina tekee erityisvaakaliu’un niin ettei siihen pysty kuin muutama luistelija koko maailmassa – ja Melina on vasta 9-vuotias!

Korona sulki myös jäähalleja, joten tarve päästä ulkomaisille leireille on tavallista suurempi, jottei valmennus katkea. Melina on huippulahjakas taitoluistelun lisäksi voimistelijana ja tanssijana ja treenaa myös niitä lajeja hyödyntäen näissä lajeissa kehittyneitä ominaisuuksia luistelussa. 

Jouko Kivimetsän taustaa Melinan tukijana

Olen kevään aikana auttanut Melinan vanhempia, joiden työrintamaan korona iski urakalla, olemalla heillä välillä kotiopettajana vaativan koronakevään aikana. Tässä yhteydessä olen huomannut, että paitsi ahkera ja hyvä koulunkävijä, Melina on lisäksi hyvä näyttelijä, valtavan huumorintajuinen ja oikeasti viisas lapsi. Olen oppinut häneltä paljon ja hän innostui ajatuksesta, että teemme hauskojen ja välillä opettavaistenkin videoiden kanavan, jolla Melina voisi saada rahoitusta* suurelta yleisöltäkin, ei vain joiltakin yrityksiltä.

Aloimme tehdä ”Joltsi ja Meltsi” -videoita, jotka ovat jo kärkeen saaneet todella hyvää palautetta koeyleisöltä (kymmeniä ihmisiä). Videoiden teko on ollut tolkuttoman hauskaa ja meitä on tässä kaksi, joilla molemmilla on hiukan kreisi huumori ja improvisoiva tyyli. En halunnut kuitenkaan julkaista Melinan videoita somessa, vaikka Melinan itse antoi siihen luvan kuten vanhemmatkin. Tällainen suojattu kanava, jolla on pieni maksu mahdollistaa Melinan tukemisen paremmin.

Tästä alta voit katsoa mallin ensimmäisestä Meltsi-videosta. Tilaa kanava ja saat aina meilin uudesta ilmestyneestä videosta. Jos et jää niitä katsomaan, olet kuitenkin tukenut potentiaalia uudeksi olympiamitalistiksi. Kaikki tulot ohjataan Meltsin valmennusohjelmaan.

Huom! Melinan kanava aukeaa hiukan myöhemmin teknisten asioiden tarkennusten jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *