KOULUTUS

Hortafarmari-koulutus antaa sinulle laajan tietämyksen siitä, mitä villiintyneellä tilalla voi kerätä, tuottaa ja myydä ilman, että istutat mitään, haet mitään tukia tai ilman suurempaa paperisotaa. 

Tarvitset tietoa kasveista, niiden ominaisuuksista, tuotteista mitä pitää ja miten tuottaa, viranomaismääräyksistä, pakkauksista, etiketeistä, milloin kerätä mitäkin, miten voi lisätä kannattavuutta, miten tuotantotilat voi tehdä edullisesti viranomaismääräysten mukaiseksi, mistä saat kerääjiä ja mitä ja miten heille voi maksaa palkkaa, mihin tuotteet voi myydä ja paljon muuta. Jos olet hankkimassa maatilaa, saat myös siihen apua.

Koulutus tapahtuu etänä ja livenä

Koulutus muodostuu etäkoulutuksesta verkkokurssilla (voit käydä sen kotisohvalla ja lähiluonnossa) ja viiden lähipäivän jaksosta kuvan maatilalla Rääkkylän Haapasalmella. 

Tänä vuonna koulutuksia Rääkkylässä opetustilalla on kahtena ajankohtana kaksi erillistä ryhmää, molemmissa 5 lähipäivää: 28.6.-2.7.2021 ja 26.7.-30.7.2021. Pyydä kurssiseloste jo nyt vietä yksi hauskimmista kesäviikoista oppien hyödyntämään autiotilaa tai sukusi maapaikkaa. Etäkoulutus alkaa jo huhtikuussa 2021.

Ehdit vielä hyvin mukaan opintoihin!

Muista laittaa kalenteriisi myös 4.-5.8.2021 ja tule Hollolan Messilään Horta2021-tapahtumaan tutustumaan muihin hortatuotteistajiin, alan verkostoihin ja saamaan ideoita!

Koulutus maksaa 790 (sis. alv 24 %, 5 lähipäivän hortalounaat, etäkoulutusmateriaalin) ja saat sillä hortatilan pyörittämisen tietämyksen lisäksi 20 parhaan kaupallisen kasvin poimijakortin.

Voit myös hankkia koulutuksen liittymällä osuuskuntaan (1000 € osuusmaksu)  “ilmaiseksi”. Osuuskunnassa mukana olemisesta seuraa monta muuta etua kuten tuotebonukset ja verkostoidut mielenkiintoiseen porukkaan. 

Osuuskuntaan ja koulutukseen otetaan vielä kaksi jäsentä, pyydä heti kurssiseloste hortamaatilakoulutuksesta jouko.kivimetsa@gmail.com.

Kysy lisää:

Jouko Kivimetsä
0405568880
jouko.kivimetsa@gmail.com